Igår var det kört

Jepp, igår spydde jag. Jag slapp det helt med T och har klarat mig ok denna gången, tills igårkväll när jag lagade maten. Jag är så glad att det bara var en liten en och utan spysmaken, men kul var det ju ändå inte. Jag får alltid kväljningar när jag får en slemklump i halsen, vilket är ganska ofta just nu, och igår var det ju som sagt kört.

Blir till att ta med mig mina Postafen när jag drar in till stan snart, man vet ju aldrig om det behövs.

Argbigga

Illamåendet vill inte ge med sig ordentligt, äter Postafen nu som faktiskt hjälper riktigt bra, det är ju bara synd att man blir ännu tröttare av dem.

Jag jobbar 2 timmar varje morgon nu, åtminstone fram till och med torsdag i nästa vecka, lagom kul att gå upp 5 på morgonen men så har jag ju resten av dagen på mig att vila och försöka koppla av sedan. Snart kan man ju börja njuta ordentligt av graviditeten också. V.9+6 idag så det närmar sig milstolpen på 12 veckor.
Skällde ut J igår också, bad honom köpa kaviar och karlsloken kommer hem med en burk caviar, wtf!!! Jag vill ju ha kaviar på mina ägg, vanlig jäkla Kalles Kaviar!!! Dessutom hade han glömt köpa majs till tacos-middagen, han fick snällt springa iväg och köpa det ändå, sur var jag, som ättika

Idag är en bra dag

Det känns som en riktigt bra dag idag, hyfsat med energi, en glad liten tjej och inte så mycket illamående...
V.9 (8+3) så snart borde ju illamåendet minska också om man ska tro på det som sägs, vore ju inte helt fel om det är så. 1/5 avklarat nu, känns på något sätt som att tiden går hyfsat fort i alla fall, minns att allt var en hel evighet bort med T, så känns det inte nu.

(bild från http://kostradgivaren.blogg.se)

Knyttet är stor som en jordgubbe nu enligt vad jag läst, ganska fascinerande hur fort det gått ändå


Värsta mamman

Jahapp, då var det snart dags att börja sova med bh igen, obekvämt enligt mig men hellre det än en dyngsur säng. Bröstmjölken börjar redan komma vilket ju är bra men jobbigt när man har mer än 3/4 kvar...

Har för övrigt känt mig som världens värsta mamma idag. Har varit ensam med T sedan igår eftermiddag och J kom hem vid 14 idag men hade då, dum som han är, inte sovit en blund och stupade omkull i sängen direkt. Kul för mig som sovit som en kratta och sedan mått illa större delen av dagen, dessutom har T valt idag till att vara på ALLT som hon inte får. När hon gör det och jag mår illa så blir jag irriterad och arg, och då mår jag dåligt över att jag blir arg så jag börjar gråta istället och mår allmänt uselt, och då känner jag mig som världens sämsta mamma och gråter ännu mer... Hatar sådana dagar

Shopping och mardröm

Gud vad jag blir trött! Har visserligen shoppat hela eftermiddagen men jag skulle kunna somna nu, och det går ju inte för sig när man har en liten tjej att ta hand om här hemma.
Ska lyda sambons råd och köpa mig en pizza till ikväll, han är inte hemma så jag kan ju frossa på egen hand. Bli helnyttigt med lunch på donken och pizza till middag men det är så svårt med mat, jag blir aldrig riktigt sugen på något och det jag är sugen på måste jag äta för att inte må illa typ. Att äta middag är ingen höjdare dock, blir så sjukt mätt på ett par tuggor men jag vet ju att Knyttet tar det h*n behöver.

Drömde att ajg blödde mängder i natt, alltså värre än direkt efter förlossningen med T, det bara forsade, men det kändes ändå inte som att det var missfall. Skumt man kan drömma ibland, avskyr att drömma att jag blöder men oftast får man ju sådan panik i drömmen också men jag var cool-lugn hela tiden... Jaja, drömma kan jag väl gå med på iaf, bara det inte blir så irl. Längtar verkligen efter våran lilla 2a, ska bli så härligt med den där första tiden igen

...

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0